-->

Om mig​

Jag heter Laura Gallina och äger och driver butiken Gallina Home som ligger i Malmö på Mariedalsvägen 46.

Jag bestämde mig efter 25 år ute på fältet att slå upp dörren till en butik och showroom för att här ta emot mina kunder och låta dom inspirerad utav mina selektivt utvalda inredningsdetaljer och produkter för hemmet.

Jag är i grunden utbildad textildesigner, modetecknare och stylist och har arbetat inom hemtextil och heminredning parallellt i alla år. Från att rita och sy kostymer på operan till brudklänningar och skylta och dekorera NKs skyltfönster och inreda restauranger och hotell beslutade jag mig för att landa i hemstaden Malmö. Jag har bott och arbetat i både USA & Spanien under flera år och har idag hela Europa som arbetsplats.

Min främsta idé är att skapa ett hem och en miljö som återspeglar kundens personlighet och önskemål , oftast tillsammans med kunden.  Att lägga fram förslag på färgsättning, textiler, belysning och möbler tillsammans skapar också en trygghet för kunden, att få kunden att tänka utanför boxen och utanför normer och att våga ta ut svängarna och skapa sitt drömhem.

Mitt sortiment och min butik kan man nog beskriva som lite ut över det vanliga, lite extravagant.

Jag arbetar med ca 20 st olika leverantörer inom inredning och hittar i de flesta fall den produkt kunden letar efter och jag har en bra krets utav hantverkare som jag använder vid inredningsprojekten.

Jag har syateljen i nedan våningen utav butiken där kuddar och gardiner sys upp till projekten eller på beställning , även Möbeltapetsering och omklädnad av möbler tillhandahåller vi.

Hembesök är något jag ägnar stor tid åt. Ibland vill kunden ha hjälp med styling utav deras befintliga inredning och oftast är det färgsättning och allt vanligare att man helt enkelt anställer mig som inredningsdesigner / arkitekt och ger mig fria tyglar.

Kära kund, du är varmt välkommen att besöka mig i butiken!

​​Laura Gallina design och interiör​ | Tel: 0705-20 72 08 / 040-19 11 16​ | E-mail: gallinahome@gallinadesign.se | Instagram​